Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πειρατές

Πειρατές των αιθέρων

Ο νυχτερινός ουρανός, για κάποιους πειρατές των αιθέρων, είναι το σπίτι τους…

Πειρατές τής ασφάλτου

Μια πόλη για πάρτη του…
Ένας δρόμος που δεν τελειώνει ποτέ…
Ένας οδηγός πειρατής τής ασφάλτου: Ken Block...

Πειρατές τού βυθού

Άμα είσαι αγαπησιάρικο πλάσμα
ακόμα και τα πιο άγρια πλάσματα του σύμπαντος σε εμπιστεύονται:
Cristina Zenato (ναι, γυναίκα είναι)

13 σχόλια:

  1. αχ το πρώτο το Θέλω!!!

    Λάφυρα δεν είναι;
    ε θα τα μοιράσουμε, δεν θα τα μοιράσουμε; ;)

    ως δείγμα καλής θελήσεως παραιτούμαι εξ ολοκλήρου από το δεύτερο (να σημειωθεί οτι είναι περισσότερο από 3 φορές μεγαλύτερο)..

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι αλλιώτικος πειρατής. Γαλαζογένης! Δεν τα μοιράζομαι με το πλήρωμα τα λάφυρα. Τα λάφυρα που παίρνουμε εμείς Ανήκουν στο πλήρωμα! Τα μοιράζεται όλα μεταξύ του. Συνεπώς πάρε αυτό που σου αρέσει επειδή κάνεις καλή δουλειά και το αξίζεις. Άλλωστε εγώ για μένα βρήκα κάτι καλύτερο κι από τα δύο πιο πάνω. Θα το βάλω τώρα εμβόλιμα και θα το κρατήσω για μένα. Αν μου το επιτρέψει το πλήρωμα φυσικά... χο, χο, χο... Της ποιότητας μου φαίνεσαι. Δεν διάλεξες το ποσοτικά μεγαλύτερο. Καλό να μην υπάρχουν πλεονέκτες στο πλήρωμα :-)

      Διαγραφή
    2. αλλιώτικος αλλιώτικος αλλά έχεις γεμίσει λάφυρα όλες τις καταπακτές :))) καλά, δεν πειράζει, στο παραχωρούμε.. αφού θα συνεχίσει να μας ανήκει όπως λες χοχοχο ;) η ποσότητα δεν είναι κριτήριο βέβαια.. με εκπλήσεις και που το σκέφτηκες :-)

      καλό ξημέρωμα Πειρατή! ;)

      Διαγραφή
    3. Δικά σας είναι πειρατίνα μου... Όλα δικά σας... Αν είναι καμιά φορά να θελήσω κάτι για τον εαυτό μου θα σας το ζητήσω :-)
      Τέτοιο πλήρωμα αξίζει όλα τα λάφυρα του ταξιδιού...
      Το ήξερα βρε ότι προτιμάς την ποιότητα... Απλά ήθελα να σε... δοκιμάσω :-)
      Αλλά μου αρέσει να σε εκπλήσσω :-)
      Καλό ξημέρωμα φλασάκι... και το πρωί νωρίς στην κουβέρτα... σαλπάρουμε με το χάραμα...

      Διαγραφή
  2. μμμμ....αν και έχω μία αδυναμία στις ταχύτητες, η γητεύτρια των σκυλόψαρων είναι σπουδαία και πολύ χρήσιμη για να την πάρουμε στο πλήρωμά μας αλλά δεν ξέρω μήπως πρόλαβαν άλλοι. Τον καημενούλη τον καρχαριάκο τον υπνώτισε κυριολεκτικά :-)
    Πφφφφ! τι ζέστη πάλι και σήμερα για λάντζα.. Για πού το βάλαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που δεν σε έκλεψαν οι ιθαγενείς πειρατίνα μου. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα με ανάγκαζες να μπατσίσω κανέναν για να σε πάρω πίσω και δεν θέλω να γίνομαι βίαιος :-)
      Τη γητεύτρια την έχουμε ήδη μαζί μας. Ποιος να μας προλάβει εμάς; Αέρας είμαστε.
      Λοιπόν, άκου τι θα κάνουμε. Επειδή έχω ρίξει χοντρό ξενύχτι και έχω πιει μισό βαρέλι ρούμι και επειδή με βάρεσε ο ήλιος κατακέφαλα μέσα στη ζέστη, θα πιάσεις εσύ το πηδάλιο τώρα. Φτάνει με τη λάντζα. Για τον χάρτη και τη διαδρομή μην ανησυχείς. Σου έχω ετοιμάσει πλάνο επί χάρτου :-) Βγήκαμε από τον κόλπο τού Μεξικού και πλέουμε προς την εξωτική Τζαμάικα. Εκεί θα πιάσουμε λιμάνι και θα μείνουμε μια-δυο μέρες για προμήθειες και μετά τραβάμε γραμμή για Πόρτο Ρίκο. Τι λες; Ψήνεσαι;
      Ακολουθεί ο χάρτης τής διαδρομή με όλες τις λεπτομέρειες:
      https://plus.google.com/u/0/118088601201346036841#photos/118088601201346036841/albums/5770203716681595537/5770203717675102210
      Καλή θάλασσα και καλό τιμόνι...

      Διαγραφή
    2. Πορφυρά και μπλε ονειρα ασάλευτε...και μη με πεις αυθάδη ή μεθυσμένο γιατί τα μέρη που πάμε είναι για τρελλά όνειρα και το οινοπνευμα δε με σηκώνει. Μα στο τιμόνι άνεμος είμαι και Θα ανοιξω και το βιβλίο με τις άπειρες πληροφορίες αλήθειας και ψέμματος να μην πάμε αδιάβαστοι στη Τζαμάικα...

      Διαγραφή
    3. στο μεταξύ στο κατάστρωμα κυκλοφορούν αερικά... http://www.youtube.com/watch?v=6biDnEIKBTw&feature=relmfu

      Διαγραφή
    4. Δε θέλω να πάω Ochos Rios. Είναι τόσο τουριστικό... Δελεαρ η παραλία του θησαυρού http://treasurebeach.net/guide/ οι σπηλιές http://www.jamaicancaves.org/ και το σαφάρι στο μαύρο ποταμό http://www.jamaicablackriver.com/river.html..
      Πόσες μέρες θα κάτσουμε είπαμε; :-)

      Διαγραφή
    5. Μα τα γένια τού προφήτη σκέτη απόλαυση το ταξίδι που μας πας. Το κουλαντρίζεις άψογα το τιμόνι. Πραγματικός άνεμος. Και την τέχνη τής πειρατείας μια χαρά την κατέχεις. Στο Πόρτο Ρίκο θα μείνουμε ημέρες τρεις. Το αποφάσισα. Για να δούμε όλα όσα μάς προτείνεις. Και σε κείνη την παραλία τού θησαυρού μήπως να κάναμε κανένα πλιάτσικο; Στο μεταξύ τα αερικά σου μας ξεσήκωσαν πιότερο κι από σειρήνες.
      Τώρα που ήπια και το υπόλοιπο βαρέλι με το ρούμι, μια απορία μού γεννήθηκε. Υπάρχει τέτοιο βιβλίο με αλήθειες και με ψέματα και δεν το έχεις δείξει ακόμα στον καπετάνιο σου; Στα λάφυρα το ξετρύπωσες; Ξεκουράσου απόψε γιατί και αύριο εσύ θα την συνεχίσεις τη διαδρομή. Όνειρα σε ό,τι χρώμα σε γαληνεύει...

      Διαγραφή
    6. Καλά βρε, στην Τζαμάικα. Το ρούμι έφταιγε. Τρεις μέρες τότε στη Τζαμάικα και τρεις μέρες στο Πόρτο Ρίκο, γιατί έχω κάτι παλιές εκκρεμότητες να κλείσω εκεί πέρα...

      Διαγραφή
  3. Ίσως είμαι πειρατίνα χωρίς να το ξέρω...
    Του αιθέρος, χμμ... μπορεί,
    της ασφάλτου, χμμ... ίσως απ του χρόνου με το δίπλωμα,
    του βυθού... χμμ! σίγουρα και χωρίς διαπραγματεύσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πειρατίνα. Αδιαπραγμάτευτο αυτό. Και του βυθού και των αιθέρων...

      Διαγραφή

Αν ανήκεις στο πλήρωμα πες ό,τι θέλεις και γρήγορα στο κατάστρωμα.
Αν είσαι επιβάτης χαλάρωσε και απόλαυσε το ταξίδι.
Αν είσαι ναυαγός στη μέση τού πελάγου κράτα γερά και πιάσε το σκοινί.
Αν είσαι πειρατής και σκέφτηκες να μας κουρσέψεις κάνε στροφή και άλλαξε πορεία πριν το μετανιώσω...